Известувања

Распоред на предавања за зимски семестар во учебната 2013/2014

Wednesday, 30 October 2013 14:37

Преземете ги документите (.pdf):

 

План за реализација на втор циклус на студии за академската 2013/14 година

Monday, 28 October 2013 15:01

pdf Преземете го планот 

 

Распоред на испити за ноемвриска сесија

Thursday, 24 October 2013 12:24

pdf Преземете го документот

Пријавувањето на испитите е предвидено за 28 и 29.10.2013 година

 

Запишување на зимски семестар 2013/14 година

Tuesday, 20 August 2013 09:05

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека запишувањето на зимскиот семестар во учебната 2013/14 година е од 23.09.2013 година до 30.09.2013 година.

За запишување на семестарот потребно е образец за запишување на семестар со уплата на таксена марка од 50 денари, како и уплатница за следната рата за студирање. Студентите кои овој семестар треба да избираат предмети, избраните предмети да ги напишат на образецот за запишување на семестарот.

 

Распоред на испити за септемвриска сесија

Monday, 19 August 2013 13:59

pdf Преземете го документот 

 

Септемвриска испитна сесија

Thursday, 15 August 2013 09:09

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт – Скопје дека од 1.09.2013 година до 15.09.2013 година ќе се одржи септемвриска испитна сесија. Пријавувањето на испитите е од 23.08.2013 до 27.08.2013 година.

Распоредот за полагање на испитите ќе биде дополнително објавен.

 

Пријавување испити за јунска испитна сесија

Wednesday, 24 April 2013 10:40

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт – Скопје дека од 15.05.2013 година до 15.06.2013 година ќе се одржи јунска испитна сесија.

Пријавувањето на испитите е од 13.05.2013 до 14.05.2013 година.

pdf Преземете го распоредот

 

Заверување на летен семестар

Wednesday, 24 April 2013 10:38

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека заверувањето на летниот семестар е од 08.05.2013 до 10.05.2013 година.

За заверување на семестарот потребен е образец за заверување на семестар со уплата на таксена марка од 50 денари. Услов за заверување на семестарот се добиени потписи за слушаните предмети во летниот семестар.

 

Распоред на испити за априлска испитна сесија

Tuesday, 26 March 2013 10:25

pdf Преземете го документот 

 

Априлска испитна сесија

Wednesday, 13 March 2013 14:24

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт – Скопје дека од 01.04.2013 година до 12.04.2013 година ќе се одржи априлска испитна сесија. Пријавувањето на испитите е од 18.03.2013 до 21.03.2013 година.

Распоредот за полагање на испитите ќе биде дополнително објавен.

 

Распоред на предавања во летниот семестар 2012/2013 година

Thursday, 28 February 2013 12:01

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека предавањата за претстојниот летен семестар започнуваат на 04.03.2013 година и се организирани на начин прикажан во долу приложените распореди.

 

Запишување на летен семестар

Monday, 04 February 2013 14:25

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека запишувањето на летниот семестар е од 06.02.2013 до 20.02.2013 година.

За запишување на семестарот потребно е образец за запишување на семестар со уплата на таксена марка од 50 денари, како и уплатница за следната рата за студирање. Оние студенти кои ќе слушаат задолжителни предмети истите треба да ги внесат во графата за задолжителни, а оние студентите кои овој семестар треба да избираат предмети, избраните предмети треба да ги напишат во графата на изборни на образецот за запишување на семестарот.

 

Распоред на испити за јануарска сесија

Friday, 04 January 2013 16:23

Преземете го распоредот (.pdf)

 

Јануарска испитна сесија

Friday, 28 December 2012 13:53

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека од 15.01.2013 до 31.01.2013 година ќе се одржи јануарска испитна сесија. Пријавувањето на испитите е од 08.01.2013 година  до 11.01.2013 година.

Распоредот за полагање на испитите од ноемвриска испитна сесија ќе биде објавен најдоцна до крајот на наредната недела.

 

Заверување на зимски семестар

Friday, 28 December 2012 13:52

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека заверувањето на зимскиот семестар е од 02.01.2013 до 04.01.2013 година.

За заверување на семестарот потребен е образец за заверување на семестар со уплата на таксена марка од 50 денари. Услов за заверување на семестарот се добиени потписи за слушаните предмети во зимскиот семестар.

 

Информација

Friday, 16 November 2012 10:52

Се известуваат сите студенти дека правото за полагање на испит ќе може да го оствари само оној студент кој носи индекс како документ за негова идентификација.

 

Ноемвриска испитна сесија

Friday, 09 November 2012 15:14

Распоред за полагање на испитите од ноемвриска испитна сесија. (.pdf)

 

Распоред на предавања во зимскиот семестар 2012/2013 година

Monday, 29 October 2012 15:04

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека предавањата за претстојниот зимски семестар започнуваат и се организирани на начин прикажан во долу приложените распореди.

 

Ноемвриска испитна сесија

Monday, 22 October 2012 14:53

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека од 15  до 22 ноември 2012 година ќе се одржи ноемвриската испитна сесија. Пријавувањето на испитите ќе се врши од 01 до 07 Ноември 2012 година.

Со оглед дека се работи за вонредна испитна сесија термините за полагање ќе бидат определени после терминот за пријавување на испитите.
 

Продолжување на рокот за запишување на студенти во втор циклус

Tuesday, 02 October 2012 14:25

Се продолжува рокот за запишување на студенти на втор циклус (последипломски) студии на сите смерови на Економски Институт – Скопје заклучно со 31 октомври 2012 година.

 

Page 4 of 5


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96
«StartPrev12345NextEnd»
Order Cheap Inderal (Propranolol) Online
Buy Cheap Viagra Professional Online
Buy Cheap Cytotec Online
Buy Cheap Amoxil Online
Buy Cheap Propecia Online
Buy Cheap Fliban Online
Buy Cheap Viagra Professional Online
safest place to buy levitra online
viagra buy online india
prednisone online sales
where to buy generic cialis online safely
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra
Buy Cheap Viagra Professional Online
Buy Cheap Cytotec Online
Buy Cheap Amoxil Online