Известувања

Известување

Tuesday, 25 September 2012 11:06

Се известуваат сите запишани студенти на вториот циклус на студии (постдипломски студии) на Економскиот институт Скопје на кои рокот на студирање им е при крај или изминат дека може да поднесат барање до институтот за продолжување на рокот за одбрана на магистерскиот труд за времето додека траеле причините за спреченост на работа на трудот. Се повикуваат овие лица ова право кое е содржано во член 230 став 3 од Статутот на УКИМ да го регулираат во рок од 15 дена од ова известување.

 

Запишување на зимски семестар

Friday, 14 September 2012 12:31

 

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека запишувањето на зимскиот семестар е од 20.09.2012 до 30.09.2012 година.

За запишување на семестарот потребно е образец за запишување на семестар со уплата на таксена марка од 50 денари, како и уплатница за следната рата за студирање. Студентите кои овој семестар треба да избираат предмети, избраните предмети да ги напишат на образецот за запишување на семестарот.

 

Септемвриска испитна сесија

Wednesday, 15 August 2012 12:09

Се известуваат студентите од втор циклус на студии на Економски институт - Скопје дека од 3  до 15 септември 2012 година ќе се одржи септемвриската испитна сесија. Пријавувањето на испитите ќе се врши на 23 и 24 август 2012 година.

Преземете го распоредот (.pdf)

 

Претставување на резултатите на проектот „НАУЧНАТА ДИЈАСПОРА ОД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“

Monday, 28 May 2012 13:12

Економскиот институт – Скопје со задоволство Ве информира дека на 29.05.2012 година организира претставување на резултатите на проектот „НАУЧНАТА ДИЈАСПОРА ОД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“. Претставувањето на проектот ќе се одржи во просториите на Економскиот институт - Скопје со почеток во 12 часот.

 

Page 5 of 5


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/bewman/webapps/ekinst21/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96
«StartPrev12345NextEnd»
Order Cheap Inderal (Propranolol) Online
Buy Cheap Viagra Professional Online
Buy Cheap Cytotec Online
Buy Cheap Amoxil Online
Buy Cheap Propecia Online
Buy Cheap Fliban Online
Buy Cheap Viagra Professional Online
safest place to buy levitra online
viagra buy online india
prednisone online sales
where to buy generic cialis online safely
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra
Buy Cheap Viagra Professional Online
Buy Cheap Cytotec Online
Buy Cheap Amoxil Online