Конференција „Предизвиците на науката во Економијата базирана на знаење – состојби и перспективи“, одржана на 30.05.2012 година

На 30 мај 2012 година, во хотелот Холидеј Ин беше одржана научната конференција „Предизвиците на науката во Економијата базирана на знаење – состојби и перспективи“, под покровителство на Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорѓе Иванов. Темата на конференцијата со која се одбележа големиот јубилеј беше посветена токму на развојот и перспективите на науката во современета ера на глобализација, на брз технолошки развој, на растечката улога на човечкиот капитал и на  потрагата по таленти, експерти и научници кои стануваат двигатели на техничко-технолошкиот развој а оттаму и на економската моќ на земјите кои ги подржуваат. На конференцијата беше присутен Ректорот на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ проф д-р Велимир Стојковски и Проректорот за наука проф. д-р Коле Василевски, Гувернерот на НБРМ Г-дин Димитар Богов, вицегувернерите на НБРМ, дел од деканите на УКИМ, ректори и проректори на други државни и приватни универзитети и голем број други гости од научната сфера.

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
best place to buy generic levitra online
mens viagra online
prednisone cheap online
buy cialis online toronto
viagra cialis levitra online
viagra to buy online uk
buy prednisone overnight delivery
best place to buy generic cialis onlineviagra cialis levitra onlineviagra to buy online ukbuy prednisone overnight deliverybest place to buy generic cialis online