Галерија
Конференција „Населението на Балканот на прагот на 21-от век“, (21-24.10.2015)Конференција „Населението на Балканот на прагот на 21-от век“, (21-24.10.2015) (9)
Предавањата на професорот д-р Анџело Манареси по предметот Меѓународен Маркетинг (21-23.04.2015)Предавањата на професорот д-р Анџело Манареси по предметот Меѓународен Маркетинг (21-23.04.2015) (6)
Потпишување на асоцијација на економски институти од регионот (04.06.2012)Потпишување на асоцијација на економски институти од регионот (04.06.2012) (5)
Научна конференција “Предизвици на науката во економија базирана на знаење - состојби и перспективи” (30.05.2012)Научна конференција “Предизвици на науката во економија базирана на знаење - состојби и перспективи” (30.05.2012) (11)
Презентација на проектот Научната Дијаспора од Република Македонија (29.05.2012)Презентација на проектот Научната Дијаспора од Република Македонија (29.05.2012) (8)
Прослава на 60-годишен јубилеј од основањето на Економски Институт-Скопје (05.05.2012)Прослава на 60-годишен јубилеј од основањето на Економски Институт-Скопје (05.05.2012) (32)
Промоција на Демографски терминолошки речник, 26.04.2012Промоција на Демографски терминолошки речник, 26.04.2012 (10)
Meѓународната конференција на тема „Регионалните трговски интеграции на земјите од југоисточна Европа – придобивки и предизвици“ 12.12.2011Meѓународната конференција на тема „Регионалните трговски интеграции на земјите од југоисточна Европа – придобивки и предизвици“ 12.12.2011 (6)
Соработка со Економски институт - Белград и Економски институт - Бања ЛукаСоработка со Економски институт - Белград и Економски институт - Бања Лука (3)
Промоција на магистри - 2010 годинаПромоција на магистри - 2010 година (29)
Промоција на книги - дел од Програмата на Владата на РМ за преведување на 500 стручни, научни книги и учебнициПромоција на книги - дел од Програмата на Владата на РМ за преведување на 500 стручни, научни книги и учебници (1)
 
Powered by Phoca Gallery
Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
best place to buy generic levitra online
mens viagra online
prednisone cheap online
buy cialis online toronto
viagra cialis levitra online
viagra to buy online uk
buy prednisone overnight delivery
best place to buy generic cialis onlineviagra cialis levitra onlineviagra to buy online ukbuy prednisone overnight deliverybest place to buy generic cialis online