Економски институт – Скопје, успешно се одржа локалната сесија на втората обука

април 12, 2019 нема коментари metodi Категории Новости

На 11 и 12 Април 2019 година, во Економски институт – Скопје, успешно се одржа локалната сесија на втората обука на тема „Претприемачки вештини за одржливи угостителски претпријатија“, во рамки на проектот (ХЕЛИКС). Учесниците се здобија со нови теоретски знаења и се подготвија за новите предизвици кои ги очекуваат на практичниот дел од обуката кој ќе се одржи во Волос, Грција во период од 15 до 19 Април, 2019 година.