ИЗВЕСТУВАЊЕ: Запишување на зимскиот семестар ќе се врши од 14 до 28 октомври 2019 година

октомври 7, 2019 нема коментари metodi Категории Новости

Се известуваат студентите од втор циклус на студии дека запишување за зимскиот семестар ќе се врши од 14 до 28 октомври 2019 година. Потребни документи:

– Лист за запишување на семестар со 50 денари таксна марка

– Уплата за зимскиот семестар согласно договорот при запишување