ИЗВЕСТУВАЊЕ: За студентите на втор циклус студии

мај 12, 2020 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани студенти,

  • Ве известуваме дека во периодот од 19.05 до 22.05.2020 година ќе се заверува летниот семестар…
  • Во периодот од 25.05 до 28.05.2020 година ќе се врши пријавување на испити за полагање во јунска сесија

Комплетно известување можете да го прочитате на следниот линк