ИЗВЕСТУВАЊЕ за студенти од ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

декември 23, 2019 нема коментари metodi Категории Новости
Се известуваат студентите од втор циклус на студии дека заверката на зимскиот семестар ќе се врши од 14 до 17 јануари 2020 година.


Потребни документи:

  • Лист за запишување на семестар со 50 денари таксна марка
  • Уплата за летниот семестар согласно договорот при запишување