Известување: Првиот академски час

март 14, 2021 нема коментари metodi Категории НовостиTags

Почитувани студенти,
Ве известуваме, дека првиот академски час, за новозапишаните студенти на
втор циклус студии при Економскиот институт – Скопје, ќе се одржи на
15.03.2021 со почеток во 18 часот.