„Претприемачки вештини за одржливи угостителски претпријатија“ – Волос, Грција

мај 2, 2019 нема коментари metodi Категории Новости

На практичниот дел од обуката на тема „Претприемачки вештини за одржливи угостителски претпријатија“ што се одржа во Волос, Грција во период од 15 до 19 Април, учесниците се здобија со нови и интересни практични искуства и знаења, особено во делот на Искуствениот туризам и Виртуелната реалност во туризмот.