Распоред за септемвриска испитна сесија

август 19, 2020 нема коментари metodi Категории Новости

Ве известуваме дека во периодот од 24.08.2020 до 27.08.2020 ќе се врши пријавување на испити за полагање во септемвриска сесија. Истата ќе се одржи во периодот од 1 до 16 септември.

Распоредот Ви го доставувам во прилог: РАСПОРЕД