Уписите за втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје

јануари 3, 2020 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани,
во тек се уписите за втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје на следниве програми:
– Финансиски менџемент
– Претприемништво
– Меѓународна трговија
– Меѓународен менаџмент
– Агробизнис
– Менаџерска економија
– Бизнис логистика
– Логистика на бизнисот
Повеќе инфо за програмите на: https://www.ek-inst.ukim.edu.mk/vtor-ciklus-studii-poslediplomski-ekts/
Конкурсот за запишување ти го доставувам во прилог  или го имаш на следниов линк http://www.ukim.edu.mk/mk_content.php?meni=187&glavno=40

 

КОНКУРС II ЦИКЛУС НА СТУДИИ (ДОКУМЕНТ)