Економски институт – Скопје, 22.мај 2018 година

јуни 4, 2018 нема коментари metodi Категории Новости

На вчерашната јавна дебата одржана на Економскиот факултет во Скопје на тема: Економски разговори– Јавните финансии на крстопат, покрај останатите дискутанти со своја дискусија настапи и проф. д-р Снежана Костадиноска-Милошеска, како лице компетентно да дискутира на таа област, а базирајќи ја својата дискусиjа на резултатите и наодите утврдени со три спроведени научно-истражувачки проекти од Економскиот институт.