Економскиот институт – Скопје на Отворениот ден на УКИМ

јуни 4, 2018 нема коментари metodi Категории Новости

Искористете го Отворениот ден на УКИМ да се запознаете со работата на Економски институт – Скопје и со можностите за продолжување на Вашето образование на последипломски студии на Институтот. Повелете на штандот на Економски институт, поразговарајте со дел од професорите и информирајте се!

Економски институт