ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прв академски час

ноември 1, 2019 нема коментари metodi Категории Новости

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ НА ПОСЛЕДИПЛОМСКИТЕ СТУДИИ НА ЕКОНОМСКИОТ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ ДЕКА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 11.11.2019 СО ПОЧЕТОК ВО 17 ЧАСОТ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ЕКОНОМСКИОТ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ.