ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАПИШУВАЊЕ НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР

март 1, 2021 нема коментари metodi Категории Новости

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАПИШУВАЊЕ НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 03.03 ДО 08.03 МАРТ 2021 ГОДИНА

Почитувани студенти,

Се известуваат студентите од втор циклус на студии дека запишување за летниот семестар ќе се врши од 03.03 до 08.03 март 2021 година. Потребни документи:

– Лист за запишување на семестар

– Уплата за летниот семестар согласно договорот при запишување