Јавен оглас за вработување на Економскиот Институт во Скопје.

декември 13, 2020 нема коментари metodi Категории НовостиTags ,

ЈАВЕН ОГЛАС бр. 01/2020

за вработување

 

Економскиот институт во Скопје има потреба од вработување на лица на неопределено време во Економскиот институт во Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, и тоа:

  1. Eдно (1) лице на работно место: советник за нормативно – правни работи
  2. Eдно (1) лице на работно место: соработник за јавни набавки
  3. Eдно (1) лице на работно место: самостоен референт за благајна
  4. Eдно (1) лице на работно место: самостоен референт за благајна

 

Повеќе информации на следниот ЛИНК