Книгата БАНКАРСТВО ОД ПОИНАКОВ АГОЛ

јуни 4, 2018 нема коментари metodi Категории Новости

Книгата БАНКАРСТВО ОД ПОИНАКОВ АГОЛ на авторите Проф. д-р Климентина Попоска (Економски институт, Универзитет Св. Кирили и Методиј Скопје), м-р Марија Стојановски (Комерцијална Банка ад Скопје) и Ивана Илоска- Трајковска (ОКТАГОН ПРИМА)[restrict] на саемот на книга во Скопје освои III награда од страна на Здружението на издавачи и книжари на Република Македонија. [/restrict]