КОНКУРС за запишување студенти на втор циклус на студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во учебната 2020/21 година

јули 1, 2020 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани,
во тек се уписите за втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје на следниве програми:
– Финансиски менџемент
– Претприемништво
– Меѓународна трговија
– Меѓународен менаџмент
– Агробизнис
– Менаџерска економија
– Бизнис логистика
– Логистика на бизнисот

Повеќе инфо за програмите на следниот ЛИНК