На 15.01.2019 година, во Економски институт – Скопје, се одржa Работилница за градење на конзорциум со квалитетни панели

January 17, 2019 no comments metodi Categories Uncategorized

На 15.01.2019 година, во Економски институт – Скопје, се одржa Работилница за градење на конзорциум со квалитетни панели, како една од предвидените активности во рамки на проектот „Иницијатива за размена на преприемничко учење за одржливи угостотелски мали и средни претрпијатија во балканско-медитеранскиот регион“ (ХЕЛИКС). Ова е трета по ред работилница од овој вид.

На работилницата учествуваa лица претставници на Институтциите – партнери во овој проект и тоа: VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT, Бугарија; UNIVERSITY OF THESSALY-SPECIAL ACCOUNT FUNDS FOR RESEARCH-DEPARTMENT OF PLANNING AND REGIONAL DEVELOPMENT, Грција; ALEKSANDER MOISIU” UNIVERSITY OF DURRES”, Албанија; UNIVERSITY OF SHKODRA “LUIGJ GURAKUQI”, Албанија; CULINARY ARTS AND HOSPITALITY ASSOCIATION, Бугарија и УКИМ, Економски институт – Скопје, Р. Македонија.

На оваа работилница се оценуваше степенот на постигнатите резултати, показатели и влијание.

[envira-gallery slug=”-15-01-2019—–“]