Отворен ден на УКИМ

јуни 4, 2018 нема коментари metodi Категории Новости

Благодарност до сите кои не посетија на Отворениот ден на УКИМ.
Отворените денови на Економскиот институт – Скопје ќе се одржат од 1 до 15 јуни 2018 година во просториите на Институтот. Повелете информирајте се за можностите за студирање на последипломски студии.