Организирање на панел дискусијата на 28.02.2019

февруари 21, 2019 нема коментари metodi Категории Новости

Економскиот Институт при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ од Скопје во соработка со Факултет за економски и регионални студии при Универзитетот Македонија од Солун и Институтот за општествени и хуманистички науки од Скопје, организира панел дискусија на тема:
“Поттикнување на академската соработка на регионално ниво помеѓу Република Северна Македонија и Грција: можности и предизвици“

Панел дискусијата ќе се одржи на 28.02.2019 година со почеток во 14 часот во просториите на Економскиот институт, Пролет 1, Скопје.

 

„Агендата за настанот е достапна на следниот линк: (прегледај) – МК ВЕРЗИЈА

“The agenda for the event is available on the following link: (browse) – EN VERSION