Работилница на тема Финансирање на меѓународните организации: Искуства, можности и предизвици.

ноември 27, 2018 нема коментари metodi Категории Новости

На 28.11.2018 година (среда) со почеток во 10часот на Економскиот Институт – Скопје ќе се одржи работилница на тема Финансирање на меѓународните организации: Искуства, можности и предизвици. На работилницата ќе земат учество меѓународни и регионални организации, високообразовни установи и организации од граѓанскиот сектор.

Повеќе информации за АГЕНДАТА можете да видете следниот ЛИНК