Во тек е практичниот дел од обуката на тема “Педагогија за одржлив туризам”

март 21, 2019 нема коментари metodi Категории Новости

Во тек е практичниот дел од обуката на тема “Педагогија за одржлив туризам”, од проектот ХЕЛИКС, која се одржува во Драч, Албанија. Во насока на нејзина успешна реализација Економскиот институт испрати 10 учесници, како претставници од стручното образование и високо образовните институции и едно лице координатор на групата.