Во тек се уписите за втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје

јули 26, 2019 нема коментари metodi Категории НовостиTags , ,

Почитувани,
во тек се уписите за втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје на следниве програми:
– Финансиски менџемент
– Претприемништво
– Меѓународна трговија
– Меѓународен менаџмент
– Агробизнис
– Менаџерска економија
– Бизнис логистика
– Логистика на бизнисот

Повеќе инфо за програмите на: https://www.ek-inst.ukim.edu.mk/vtor-ciklus-studii-poslediplomski-ekts/

Конкурсот за запишување можете да го ПРЕВЗЕМЕТЕ ОВДЕ (ДОКУМЕНТ)