Во тек се уписите за втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје

јануари 14, 2019 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани,
во тек се уписите за втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје на следниве програми:
– Финансиски менаџмент
– Претприемништво
– Меѓународна економија
– Меѓународен менаџмент
– Агробизнис
– Менаџерска економија
– Бизнис менаџмент
– Логистика на бизнисот

Повеќе инфо за програмите на: СЛЕДНИОТ ЛИНК
Конкурсот за запишување може да го погледнете на: СЛЕДНИОТ ЛИНК