ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

октомври 26, 2020 нема коментари metodi Категории НовостиTags ,

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ ДЕКА ЗАПИШУВАЊЕТО НА СЕМЕСТАРОТ СЕ ПРОЛОНГИРА И ИСТОТО ЌЕ ТРАЕ ДО 28.10.2020 ГОД.