ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

јануари 14, 2020 нема коментари metodi Категории НовостиTags

Се известуваат студентите на втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје дека заверката на зимскиот семестар и пријавувањето на испитите за престојната сесија ќе се врши од 14.01.2020 година до и заклучно со 17.01.2020 година.

Во прилог Распоред за испити (ДОКУМЕНТ)